JooMix.org

Forever B12 Plus

FOREVER B12 PLUS + FOLNA KISELINA

FOREVER B12 PLUS + FOLNA KISELINA

Ucinite prvi potez ljubavi prema svojoj bebi! Nedostatak vitamina B12 znaci i nedostatak folne kiseline sto je kriticno za razvoj fetusa u toku prva tri meseca trudnoce. Koristan je za zene koje zele da ostanu u drugom stanju.

Folna kiselina spada u vitamin B, a organizmu je potrebna za stvaranje crvenih krvnih zrnaca i drugih novih ćelija. U prirodi se ne nalazi u hrani, ali se nalaze folati, kojih ima nekoliko različitih vrsta i razlikuju se po količini u kojoj se apsorbuju iz hrane.

Izvrsna kombinacija esencijalnih hranljivih materija.
Forever B12 Plus kombinuje Vitamin B12 s folnom kiselinom upotrebljavajući vremensku formulu za omogućavanje metaboličkih procesa, uključujući deobu ćelija, sintezu DNK, proizvodnju crvenih krvnih zrnaca i pravilnu funkciju nerava. Vitamin B12, ili cijanokobalamin (jedini vitamin koji sadrži kobalt). Takođe, sa folnom kiselinom deluje u snižavanju nivoa homocisteina u telu. Nedostatak vitamina B12 takođe označava nedostatak folne kiseline, koja je nužna za razvoj fetusa u prvom tromesečju trudnoće, a i pomaže ženama koje žele da ostanu trudne.
Ovaj dodatak ishrani je posebno siguran, budući da se oba sastojka podnose u velikim količinama. Takođe je nužan u vegetarijanskoj ili veganskoj ishrani, budući da se B12 obično apsorbuje iz namirnica životinjskog porekla. 

Pasulj, zeleno lisnato povrće, citrusno voće i pšenične klice su dobri izvori folne kiseline.

NACIN PRIMENE:
Uzimati jednu do dve tablet dnevno, pozeljno posle jela.

PAKOVANjE:
60 tableta

  • Cena: 24,17 € Cena je informativnog karaktera i varira u zavisnosti u kojoj zemlji vršite kupovinu
Pročitano 5078 puta Poslednji put izmenjeno utorak, 15 avgust 2023 11:54
Više iz ove kategorije « Forever iVision Forever Kids »

Kontakt informacije

Kancelarija Aloe Vera Novi Beograd

    Bulevar Mihajla Pupina 3, II sprat
   11070  Novi Beograd
    Srbija

Kontakt telefoni:

    +381 (0)69 5585009
    +381 (0)69 5585003

Internet sajt

www.aloeveracena.com