JooMix.org

Forever Kids

FOREVER KIDS

 

FOREVER KIDS

Ovi ukusni multivitamini za žvakanje, obezbeđuju neophodne vitamine, minerale i fitonutrijente, odraslima i deci u razvoju, počev od uzrasta od dve godine pa na više, a koji im možda nedostaju.
Fitonutrijenti su veoma poželjne hranljive materije poreklom iz voća i povrća.

Zaštićena formula sadrži crvenu papriku, paradajz, jagode, brusnicu, akai, mango, goji, nar, borovnicu, brokoli, spanać, kelj, cveklu, šargarepu, bundevu, grožđe, jabuku, acerolu, kupus, crni luk.

Osnovni izvor fitonutrienata u Forever Kids-u su sargarepa, javorov sirup, kelj, ekstrakt iz kupusa, pectin iz jabuke, koncentrat od borovnice, paradajza i citrusni bioflavonoidi. Pored toga u Forever Kids-u, koji je sastavljen prema preporuci Svetske zdravstvene organizacije, se nalazi A, D, B1, B5, B6, nikotinska kiselina, biotin, cink i bakar u 100% potrebnoj dnevnoj kolicini, a u 75% ili vise od potrebne dnevne kolicine ima vitamina E i folne kiseline, vitamina B12, kalcijuma, magnezijuma i mangana.

 Multivitamin sjajnog ukusa, koji je zabavno jesti i koji dopunjava veliki broj drugih suplemenata koje nudi Forever Living.
Formula ne sadrži veštačke boje i konzervanse

Uz Forever Kids multivitamine za žvakanje dajte svom detetu sve hranljive sastojke koji su mu/joj svakog dana potrebni. Ovi zabavni i ukusni multivitamini obezbeđuju neophodne vitamine, minerale, gvožđe i fitonutrijente odraslima i deci u razvoju, počev od uzrasta od dve godine pa naviše. Gvožđe je novi dodatak u proizvodu Forever Kids, prvenstveno zbog svoje uloge u jačanju imunog sistema i razvoju kognitivnih sposobnosti. Gvožđe, često deficitarno, doprinosi opštem zdravlju organizma. Fitonutrijenti su veoma poželjne hranljive materije poreklom iz voća i povrća. Naša nova, poboljšana formula sadrži više fitonutrijenata iz nove, poboljšane mešavine voća i povrća. Rezultat je multivitamin sjajnog ukusa, koji je zabavno jesti i koji dopunjava veliki broj drugih suplemenata koje nudi Forever Living. Formula ne sadrži veštačke boje i konzervanse, baza od fitonutrijenata je napravljena od hranljivih sastojaka, uključujući brokoli, spanać, cveklu, šargarepu, borovnicu, jabuku, brusnicu, paradajz i jagode. I Vaše dete i Vi ćete  voleti prirodan ukus grožđa.

 

UPOTREBA:
Deca od 2 do 4 godina sisaju 2 tablete dnevno
Deca starija od 4 godine i odrasli sisaju 4 tablete dnevno

PAKOVANjE:
120 tableta

  • Cena: 17,13 € Cena je informativnog karaktera i varira u zavisnosti u kojoj zemlji vršite kupovinu
Pročitano 14705 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 01 mart 2023 15:19

Srodni članci

Više iz ove kategorije « Forever B12 Plus Vitolize for Men »

Kontakt informacije

Kancelarija Aloe Vera Novi Beograd

    Bulevar Mihajla Pupina 3, II sprat
   11070  Novi Beograd
    Srbija

Kontakt telefoni:

    +381 (0)69 5585009
    +381 (0)69 5585003

Internet sajt

www.aloeveracena.com