JooMix.org

Forever Cardio Health

CARDIO HEALTH + Q10

 

CARDIO HEALTH + Q10


Forever Cardio Health sa koenzimom Q10 je specijalna formula osmišljena da bude lako rastvorljiva u Aloe Vera Gelu i obezbeđuje tri važna nutriciona činioca za kardiovaskularno zdravlje. Uspostavlja zdrav nivo homocisteina, obezbeđuje koenzim Q10 koji jača srčani mišić kao i antioksidante koji unapređuju zdravlje kompletnog kardiovaskularnog sistema. Jedna kesica uz jutarnji Aloe Vera Gel napitak i vaše srce će biti zahvalno.

CoQ10 je enzim koji covek proizvodi u svom telu i potreban je za osnovno funkcionisanje celija, ukljucujuci srce i krvne sudove. Nivo CoQ10 opada sa godinama, a tada nam je najvise potreban. Forever CardioHealt dodatno obezbedjuje CoQ10 koji je vasem organizmu potreban.
Kompleks B vitamina u Forever CardioHealth (vitamin B6, B12 i Folna kiselina) pokazao se kao odlična pomoć u održavanju nivoa homocisteina na zdravom nivou. To zauzvrat daje podršku zdravom funkcionisanju srca i krvnih sudova. Forever CardioHealth takođe sadrži biljne ekstrakte (semenke grožđa, Kurkuma, Bosuellia i list masline) mnogobrojne studije pokazuju njihovu korisnost na funkcionisanje srca i krvnih sudova.

Sposobnost našeg organizma da sam stvara CoQ10 smanjuje se sa godinama, Forever CardioHealth sa CoQ10 daje dodatnu kolicinu CoQ10 potrebnu vašem telu.


SADRZI:
vitamine C, E, B6, B12 i kompleks vitamina B2, biljne ekstrakte koštica grožđa, indijskog šafrana, tamjana i lista masline, minerale magnezijum i hrom, kao i lecitin dobijen iz organski uzgojene soje (odstranjivač masti u krvnim sudovima).

PAKOVANJE:
30 kesica

  • Cena: 37,86 € Cena je informativnog karaktera i varira u zavisnosti u kojoj zemlji vršite kupovinu
Pročitano 9138 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 01 mart 2023 15:16
Više iz ove kategorije « Argi Plus Forever Calcium »

Kontakt informacije

Kancelarija Aloe Vera Novi Beograd

    Bulevar Mihajla Pupina 3, II sprat
   11070  Novi Beograd
    Srbija

Kontakt telefoni:

    +381 (0)69 5585009
    +381 (0)69 5585003

Internet sajt

www.aloeveracena.com