JooMix.org

Aloe Vera Gelly

ALOE VERA GELLY

 

ALOE VERA GELLY

Aloe Vera Gelly ili Zelena krema je gušća varijanta Aloe Vera Gela. Sadrži 100% čist Stabilizovani Aloe Vera gel, uz dodatak lekovitog bilja, prirodnog E-vitamina kao i alantoina, koji deluje umirujuće, a alge koje ulaze u sastav zelene kreme čine da koža postane glatka i ujedno je i neguju. Zahvaljujući svom sastavu, Aloe Vera Gelly se lako apsorbuje u gornje slojeve kože .
Pripremljen na poseban način za lokalnu primenu Aloe Vera Gelly je gust, proziran gel koji sadrži sastojke koji vlaže, umiruju i neguju kožu.

Aloe Vera Gelly pruža trenutno olakšanje kod manjih iritacija kože.
U istoriji je Aloa vera služila kao sredstvo za ublažavanje manjih iritacija kože. U mnogim domaćinstvima uzgajala se biljka aloja, ili "sirova biljka" za prvu pomoć. Po sastavu identičan unutrašnjosti lista Aloe vere, naš 100% -tni stabilizovani gel Aloe vere "podmazuje" osetljiva tkiva. Pripremljen na poseban način za lokalnu primenu Aloe Vera Gelly je gust, proziran gel koji sadrži sastojke koji vlaže, umiruju i neguju kožu. Koža ga u potpunosti upija te ne ostavlja tragove na odeći. Aloe Vera Gelly pruža trenutno olakšanje kod manjih iritacija kože. Takođe se može koristiti pre tretmana ultrazvukom ili nakon elektrolize. Frizeri nanose Gelly na kožu temena za zaštitu kože pre trajne ondulacije i bojenja kose. Od vašeg toaletnog ormarića do pribora za prvu pomoć, i od kuhinje do kampa — Aloe Vera Gelly je idealan partner u nezi kože.

SASTAV: Stabilizovani gel Aloe vere, voda, glicerin, trietanolamin, carbomer, tokoferol (prirodni vitamin E), alantoin, askorbinska kiselina (vitamin C), dijazolidinil urea, dinatrijum EDTA, metilparaben.

NAČIN UPOTREBE: Temeljno očistite kožu pre nanošenja. Ponovite postupak po potrebi.    


NETO SADRZAJ:
118 ml

  • Cena: 23.38 € Cena je informativnog karaktera i varira u zavisnosti u kojoj zemlji vršite kupovinu
Pročitano 10665 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 01 mart 2023 15:05

Kontakt informacije

Kancelarija Aloe Vera Novi Beograd

    Bulevar Mihajla Pupina 3, II sprat
   11070  Novi Beograd
    Srbija

Kontakt telefoni:

    +381 (0)69 5585009
    +381 (0)69 5585003

Internet sajt

www.aloeveracena.com