JooMix.org

Deodorant Stick

ALOE EVER-SHIELD DEODORANT STICK

 

ALOE EVER-SHIELD DEODORANT STICK

Alojin Dezodoran u stiku je po svom sastavu jedinstvena na tržištu u celom svetu.Pruza delotvornu,celodnevnu zastitu od neprijatnih mirisa ispod pazuha,i moze se naneti odmah nakon tusiranja ili depilacije voskom bez osecaja peckanja.

Prirodna funkcija našeg organizma je da putem kože izbacuje toksine i štetne materije, a to se upravo dešava kada se znojimo, zato se ovaj proces nesme veštački zaustaljati jer kasnije može doći do nepotrebnih komplikacija.
Aloe vera stik uni eliminise neprijatne mirise, a pri tome odrzava kozu mekom i negovanom.
Upravo iz tog razloga firma FOREVER LIVING je u ovaj proizvod uložila veliki trud čiji je cilj bio potpuna čistoća i bezbednost proizvoda.

NE SADRŽI OŠTRE ALUMINIJUMOVE SOLI koji kod klasičnih porizvoda slične namene služe za sprečavanje znojenja, ne ostavlja fleke i tragove na odeći.

Povećanjem temperature vazduha i izloženošću stresu, očuvanje osećaja svežine od samog početka dana pozitivno će uticati na vaše samopouzdanje. Aloe Ever-Shield Deodorant Stick pruža vam delotvornu i celodnevnu zaštitu protiv neprijatnih mirisa ispod pazuha i može se naneti odmah nakon tuširanja ili depilacije voskom bez osećaja peckanja. Forever Living Products formulisao je proizvod koji se lako nanosi, ne ostavlja tragove na odeći i povećava osvežavajući učinak Aloe vere, eliminišući sastojke koji bi mogli da ugroze vaše zdravlje. S dodatkom stabilizovanog gela Aloe vere, ova lagana mešavina sastojaka ne sadrži štetne aluminijumske soli koje sprečavaju znojenje kao neki drugi dezodoransi na tržištu.

 

SADRZI:

  • Aloe Vera Gel kao osnovu u velikom procentu sadržaja
  • Ne sadrži štetne aluminijumove soli
  • Ne sadrži talk (ne ostavlja tragove na odeći)
  • Ne sadrži ALKOHOL (ne peče posle depilacije)

PAKOVANJE:
 traje čak do 6 meseci

NETO SADRZAJ:
92.1 gr

  • Cena: 11,27 € Cena je informativnog karaktera i varira u zavisnosti u kojoj zemlji vršite kupovinu
Pročitano 15739 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 01 mart 2023 15:04

Kontakt informacije

Kancelarija Aloe Vera Novi Beograd

    Bulevar Mihajla Pupina 3, II sprat
   11070  Novi Beograd
    Srbija

Kontakt telefoni:

    +381 (0)69 5585009
    +381 (0)69 5585003

Internet sajt

www.aloeveracena.com